De virtual communicatiespecialist ondersteunt in alle wenselijke communicatiewerkzaamheden.

Herkent u zich hierin: Geleefd worden door de waan van de dag en niet toekomen aan het daadwerkelijke ondernemen, hetgeen waar u goed in bent, hetgeen waar u uw geld mee verdient? Door het inhuren van een virtual communicatiespecialist (freelance communicatiespecialist) kunt u weer doen waar u goed in bent en ondersteunt Heart4detail in alle wenselijke communicatiewerkzaamheden.

virtual?

Dat wil zeggen niet fysiek bij u op kantoor maar ondersteunen op afstand. Dit om zoveel mogelijk flexibiliteit voor beide partijen te creëren. Uiteraard is er overleg en alle mogelijkheid om elkaar te ontmoeten; face-to-face, telefonisch, skype, e-mail; allemaal afhankelijk van uw wensen. 

Virtueel
Het adjectief ‘virtueel’ houdt een onafhankelijkheid van plaats en-of tijd in; men kan de eigenschappen van een zaak kennen zonder dat die fysiek aanwezig is
— http://www.encyclo.nl/begrip/virtueel

Hoe werkt het?

Samen bepalen we waar u behoefte aan heeft; Bent u een startend bedrijf dat alle communicatie nog moet opzetten? Of ben u een bedrijf wat wel communiceert maar bijvoorbeeld niet het gewenste resultaat hieruit haalt en daarom de manier van communiceren onder de loep wilt nemen? Of wilt u gewoon uw communicatie uitbreiden zowel online als offline? Alles is mogelijk en alles is maatwerk. Geen een onderneming is hetzelfde. 

Flexibiliteit

Een aantal werkzaamheden zal doorlopend zijn, maar het kan zo zijn dat er de ene week meer werkzaamheden zijn dan de andere week. Daarom werkt Heart4detail met maandpakketten. U neemt een aantal uren per maand af en deze vult Heart4detail in afhankelijk van de werkzaamheden die er lopen. Neem voor meer over de maandpakketten en tarieven contact op.