Portfolio

 
Knauf Jouw ideale ruimte_vierkant.jpg

 

KNAUF, Interim Communicatie Specialist

Praktische opdracht; dagelijkse communicatie werkzaamheden uit handen nemen. Variërend van het coördineren van diverse nieuwsbrieven, praktische documentatie/naslagwerken, productfotografie, meehelpen in het opzetten van een nieuwe website tot het opzetten van een projectplan voor een Social Intranet.

specsavers.png

Specsavers, Senior Interne communicatie adviseur

Internationale opdracht waarin veel afstemming met internationale communicatie collega's plaatsvond. Het samen bepalen van de interne communicatiestrategie en dit per land op de juiste manier doorvoeren omvatte het grootste deel van de opdracht. Daarnaast het coördineren van de dagelijkse communicatiewerkzaamheden. 

Dit betrof een recent opgezette functie, waarbij een advies over de inkleding van de functie onderdeel was van de opdracht. 

 
karwei-logo.gif

KARWEI, interim COÖRDINATOR actiecommunicatie

Dit was een tweeledige opdracht. Enerzijds de verantwoordelijkheid om alle product informatie in de winkel te coördineren en anderzijds het coördineren van diverse magazines ten behoeve van landelijke actiecommunicatie waarbij voor beide nauw contact was met het designbureau.